Over ons

Ondernemer in hart en nieren
Op 1 november 2010 startte hij de COOP formule in Abbenbroek. Rond 2015 zag Klaasjan een nieuwe markt voor hem open gaan en dat is de verkoop van restpartijen. Hij besloot de COOP te verkopen en Van Heest Trading verder te starten. In de eerste twee jaar was dit op de locatie van Van Nellefabriek. Samen met zijn zwager startte hij daar Van Heest Trading waarbij zijn zwager  het secretariaat beheerden.

Sinds 2017 is Spijkenisse de locatie
Tijdens deze twee jaar groeide Van Heest Trading uit tot een goedlopend bedrijf. In 2017 is het kantoor verhuisd naar Het Ondernemershuis in Spijkenisse. Deze locatie is gekozen vanwege praktische redenen. Naast het pand is namelijk een goederenopslag van Voorne-Putten Werkt B.V: ookwel Welplaat genoemd waar mensen in het kader van de Wet Sociale Werkvoorziening zinvol en economisch relevant werk wordt aangeboden. Ook Van Heest Trading kan deze organisatie werk bieden zodat beide partijen hier de vruchten van plukken.

Samenwerking met heel netwerk
We werken met verschillende partijen samen zoals twee vaste transporteurs. Daarnaast worden er langlopende samenwerkingsverbanden met in- en verkopers opgezet om samen verder te groeien. Van Heest Trading blijft zich verder ontwikkelen om in de toekomst verder te groeien in de Tradingbranche.